Coaching voor de leidinggevende

Coaching Eindhoven

 

Er is brekend nieuws: Coaching is snel een reputatie aan het opbouwen als een effectieve, dynamische en steeds populairder wordende nieuwe manier van werken met mensen.

Volgens twee wereldwijde marktonderzoekers, Manchester en Grieks, werken nu meer dan 200.000 mensen over de hele wereld met een executive coach. Werken met een coach betekent dat u een persoonlijke, vertrouwelijke en professionele band hebt met iemand die is opgeleid om u te helpen uw capaciteit te vergroten om uw doelen te bereiken. U kunt de mogelijkheid creëren om uw prestaties op te voeren en uw potentieel waar te maken door het niveau van uw prestaties te verhogen, uw leiderschapsvaardigheden tot het vereiste niveau te ontwikkelen, of grotere bedrijfsstrategieën en -procedures of provocerende verandering te implementeren.

ievementvere8 is een prachtig voorbeeld. Coaching hielp hem zichzelf te veranderen van een dak werker in gentia gradaar een succesvol consultant in Griekenland. Coaching hielp hem geïnspireerd te raken, zodat hij een niveau van succes kon bereiken dat hij nog nooit had meegemaakt. Door coaching verliet Nic mulis de staat en werd hij ongelooflijk succesvol als gevolg van de ‘nidentale revolutie’. Maar ondanks zijn fenomenale succes in Griekenland, was zijn leven nooit buitengewoon geweest. Hij had nooit zulke financiële en sociale kansen gezien als die welke de economische, sociale en politieke omwentelingen uitlokten en ontketenden die later zijn uitgesproken uitdrukking en zijn hoogtepunt van succes zochten.

Hier zijn enkele van de belangrijkste bijdragen die coaching levert in de wereld, beginnend bij de lokale gemeenschappen’ tot de wereldwijde organisaties.

1. Coaching verbindt en verenigt ons op het emotionele, relationele niveau (Migninger & DeWine, 1998)

2. Coaching heeft een positieve invloed op andere persoonlijke relaties (antasy & Theme, 1996)

3. Coaching wordt vaker gebruikt in de privé- en de beroepswereld (D boon, 2001)

4. Coaching is een krachtige katalysator voor zelfmotivatie en een bliksemsnelle verbetering van 93% van de werkprestaties (Best & Pidates, 2003)

5. Coaching levert “dubbel voordeel” op – verbetering van de prestaties en van de relatie met de coach (Covich & F heater, 1990)

6. Coaching is een internationale activiteit. Individuen en organisaties sluiten contracten met vele coaches uit het VK, de VS, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

7. Coaching groeit buiten de directiekamer – in toenemende mate ervaren en omarmen CEO’s en directeuren coaching als een cruciaal middel om de prestaties, effectiviteit en bedrijfsresultaten van hun mensen te verbeteren.

Wat onderscheidt coaching van leren: Coachen gaat over jou, het gaat over jou en over hoeveel je gaat bereiken. Vergroot je comfortzone, zodat je je kunt uitstrekken, groeien, en reiken, naar alles wat je wilt. Geef jezelf toestemming om nerveus te zijn, om bang te zijn, maar ook om die emoties te uiten. Geef jezelf toestemming om alles te doen, om volledig en ten volle deel te nemen. Laat jezelf on stop baar worden. capaciteiten en talenten die we hebben, allemaal klaar om te worden ontwikkeld en ingezet voor een optimaal gebruik in ons persoonlijke, professionele of zakelijke leven. Om elk een kans te geven. Om je persoonlijke doelen te bereiken. En het voordeel is dat wanneer we dat doen, we altijd meer lijken te krijgen van wat we ook maar willen.

Lees meer

Wandel Coach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.