De Voedingscoach

Voedingscoach Julianadorp

 

De voedingscoach is de persoon die u kan begeleiden bij het bereiken van uw doelstellingen op het gebied van gewichtsverlies en gezonde voeding. Een zeer belangrijke taak is om cliënten te helpen een solide basis te leggen voor gezond eetgedrag en aangepaste lichaamsbeweging. De voedingscoach is een expert in alles en weet dat niet alle nieuwste trucs en foefjes echt zo effectief zijn. Wanneer het lichaam snel verandert, kan de voedingscoach de nodige ondersteuning bieden om uw nieuwe plan de beste kans van slagen te geven. De voedingscoach hanteert een holistische aanpak om mensen te helpen hun gewicht te beheersen.

Een voedingscoach is een professional binnen de medische gewichtsverlies industrie. Zij werken lange tijd niet alleen met cliënten tot zij hun gewichtsverliesdoelen hebben bereikt, maar zijn vaak ook betrokken bij het sturen van hen op een volwassen gloeiend pad naar zelf-afvallen. Zij kunnen ook werken met chirurgische gewichtsverliesprogramma’s voor ernstig zwaarlijvige mensen. Wanneer u een chirurgische gewichtsverliesoperatie laat uitvoeren, werkt de voedingscoach samen met de chirurgiecoach om een gezond eet plan op te stellen dat uw mogelijkheden om uw uiteindelijke gewichtsverliesdoel te bereiken zal maximaliseren. Zwaarlijvige patiënten worden aangemoedigd goed te eten om een beter resultaat van de bariatrische chirurgie te krijgen.

Ook deze cliënten begrijpen dat de eetstoornissen die door de operatie kunnen worden verholpen, karakterzijn. As je bereid bent om het feit te aanvaarden dat het beheren van eten en de juiste medicatie een echte sleutel is tot een leven zonder angst en zonder angst om ooit nog een operatie te moeten ondergaan voor gewicht controle, dan zal ook jij gezonde eetgewoonten koesteren zonder al de angst voor dieet en chirurgie. Het kan worden gedaan of je een zwaarlijvig persoon die angst in het eten heeft behandeld met de beste gedragsmodificatie programma’s specialiteit in het gewichtsverlies die moeilijk is voor iedereen om mee te leven en een soort van arts of medische provider kan dit verlangen te vervullen. Natuurlijk is er werk voor nodig, het werk van simpelweg je eigen houding te veranderen over hoe je eet. Een gedragsverandering is de eerste stap naar gewichtsvermindering, gezond gewichtsverlies kost tijd, het is niet iets wat je zomaar even doet, het kost moeite en er is een groot verschil tussen de moeite die je moet doen om je levensstijl te veranderen en de moeite die je moet doen om je dieet te volgen en te bewegen. De voedingscoach is een professional die er is om ervoor te zorgen dat uw inspanningen succesvol zijn.

Het is moeilijk om het concept te omarmen dat als je eenmaal een gezondheidsoperatie hebt ondergaan, je klaar bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je gewicht omdat je niet meer op gewicht bent en niet meer hoeft te bewegen als onderdeel van je dagelijkse routine. Maar het is ook moeilijk om te negeren dat je gewicht weer toeneemt en dat je je zorgen blijft maken over andere gebieden, tenzij je die onder controle hebt, zoals de buik. Wanneer gewichtsverlies en gezond eten beginnen te interfereren of verder gaan dan wat u vóór de operatie kon bereiken, hebt u misschien een behandeling nodig om af te vallen.

Lees meer

Herbalife 
Herbalife member 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.