EMS Opleiding

EMS training afvallen

 

 

Het doel van EMS-training is om zowel de kracht als de flexibiliteit van uw spieren te vergroten. De spieren worden gestimuleerd doordat ze worden gemanipuleerd met EMS-schokken, terwijl ze losjes worden aangespannen, waardoor er geen spanning of spanning is die de lengte en breedte van uw individuele spiervezels beperkt.

Het trainingsprogramma van EMS kan “Eenvoudige Elektrische Stimulatie” of super-weerstandstraining worden genoemd. Simpel gezegd ondervinden de spieren die dit type training ondergaan geen schade aan de spieren en lopen dus minder risico op spierschade dan iemand die andere types van training ondergaat. De spieren reageren op de minieme schokken door sterker, soepeler en buigzamer te worden. Deze training is een wondermiddel voor wie het potentieel van plyometrie voor zijn sport wil maximaliseren. Het trainingsprogramma kost u niets, maar draagt wel bij aan uw spiergroei.

Het is belangrijk dat het trainingsprogramma langzaam begint en geleidelijk toeneemt. Je kunt het gevoel hebben dat je een nieuwe atleet bent op het moment dat je met het trainingsprogramma begint. Maar als je er helemaal doorheen bent, heb je het gevoel dat je iets groots hebt bereikt. Het lichaam voelt de noodzakelijke vezeluitzetting na elke herhaling die alleen maar de zenuwreceptoren verder in de spiervezels raakt, waardoor de cel bij de volgende contractie meer vezels afvuurt. Dit is de reden waarom je opgepompt raakt alsof je een scheidsrechter voor je had zitten.

Deze training is doeltreffend omdat de spieren eerst worden gestimuleerd, door de elektrische impulsen die naar hen worden gestuurd. De ervaren trainers en specialisten berekenen de diepte van de contractie door een “kill switch” vast te houden en bij elke sensatie intense schokken te geven, waardoor de spieren kunnen reageren door sterker te worden. Men mikt op het punt waarop de spiercellen omhoog schieten als reactie op dezelfde hoeveelheid elektrische impulsen die worden uitgezonden. De inspanning is het afschrijven van schade zoals verrekking of overbelasting van de spieren. Het moet een pijn opleveren die duidelijk merkbaar is voordat u bent gestopt en de limiet is verlegd, waardoor u nog sterker wordt.

Hoe meer u traint en vorderingen maakt met de EMS-training, hoe meer uw lichaam erop zal reageren en zich de technieken eigen zal maken die u tijdens uw training hebt gezien. Begin met het toevoegen van slechts één sessie in het begin. Met een trainingsschema van 4 dagen per week, zou u in staat moeten zijn om twee sessies toe te voegen. In het begin kan het moeilijk zijn, omdat u waarschijnlijk zult voelen dat bepaalde spiergroepen tot grotere kracht worden gestimuleerd. Raadpleeg onze aanbevelingen over de juiste manier om plyometrie te ontwikkelen om meer te weten te komen over onze ene keer kunt u een van de beste hebben als u dure training vermijdt.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.