Hoe uw auto te wassen

Auto reinigen Den Haag

Voor diegenen die op zoek zijn naar een extra speciaal tintje wanneer ze hun vierwielige trots en vreugde schoonmaken, is The Natural Touch Car Wash & Polish Company, Ltd de juiste plaats om te bezoeken. Het coaten van uw voertuig zal niet alleen beschermen tegen krassen en vlekken, maar ook tegen al het andere waar uw auto in verstrikt kan raken!

Uw auto met stoom reinigen is niet zo eenvoudig als uw auto in een kleur verven. Ja, je krijgt wel het “spelmanschap” van de professionele midden oosten autowasstraten, maar het kan nogal een hoofdpijn zijn. Als u het snijden van uw lak op een premium niveau en je probeert om de look van uw aangepaste voertuig te krijgen in spiegel finish, zou het een stuk makkelijker om dit te doen thuis met de juiste tools. Als u de aankoop van een aangepaste voertuig van welke aard dan ook, bereid zijn om een beetje moeite in, zodat uw auto lak eruit zal zien alsof het gloednieuw is.

Hoe wast u uw auto? Nogmaals, het allerbelangrijkste is gewoon water en zeep. Vermijd natuurlijk het gebruik van afwasmiddel, omdat dit krassen op de lak veroorzaakt, maar gebruik verder geen afwasmiddel en een door de staat goedgekeurd zacht wasmiddel. Verwijder eerst uw voertuig uit de carport. Als uw auto in een winderige wind staat, kan dit de auto daartegen beschermen, maar over het algemeen is het het beste om dit te doen als het rustig weer is. Wanneer u naar boven bent geklommen, bedek het voertuig dan volgens de instructies in de servicehandleiding. Normaal gesproken zijn de onderhoudshandleidingen van buitenlandse merken hier vrij duidelijk over.

Zorg ervoor dat u het voertuig volledig wast, want hoewel het veilig is op een rustige dag, zal het water misschien condenseren op de lak. Geef vervolgens met de hogedrukreiniger een paar authentieke slagen om het losse vuil los te maken. Spuit de hogedrukspuit na ongeveer een minuut grondig af. Spuit vervolgens het voertuig af, want het is mogelijk dat u schade aan de lak hebt toegebracht.

Interieur reiniging

Nu u het meeste vuil hebt verwijderd, veegt u de binnenkant van uw auto eens goed schoon, u zult verbaasd zijn over het resultaat. Verwijder alles van de binnenkant van de auto, inclusief autostoelen en matten. Stofzuig het interieur, begin bovenaan en werk zo naar beneden toe, en doe dan dezelfde procedure aan de buitenkant.

Wanneer u klaar bent met de binnenkant van uw auto te reinigen, geef een keer over aan de buitenkant van het. Gebruikend een voertuigwashandschoen, wrijf eenvoudig in een cirkelmotie de zepen, entlebubbles, spiegelskates, en vuilcontrolepunten die u van het voertuig hebt verwijderd. Dan, wanneer u alles hebt verwijderd, geef het voertuig een grondige reiniging. Loop weg na het reinigen van de buitenkant van het voertuig, en vertrek zo snel als u kunt. Dit zal uw lak sparen voor een betere kwaliteit, en u van het moeten opnieuw spuiten van uw auto als het onherstelbaar gekrast is.

Professionele mobiele autowasdiensten zijn zeer kostbaar, en moeten alleen worden overwogen als u een goed onderhouden voertuig heeft. Voor een relatief oud voertuig kunnen de kosten voor professionele car cleaning echter zeer redelijk zijn.

 

lees meer

Auto laten polijstenĀ 

Auto polijsten Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.