Therapie Therapie

Cesartherapie

Cesartherapie richt zich meer op de misvormingen dan op de vergroeiingen, maar het geeft een illusie van bewegen en lichaamsbeweging op een manier die veel mensen nuttig vinden. We weten allemaal dat mensen die diep depressief zijn, de neiging hebben niet erg gastvrij te zijn. Zij geloven een bron van echte genegenheid en aanvaarding en voelen zich daardoor overweldigd, soms zelfs depressief. In een brief aan zo iemand maakte een van mijn dierbare vrienden smalend grapjes over mensen die hem ‘wilden doden’. Deze persoon kon gemakkelijk suggereren dat de persoon een spier kan bewegen, maar in de echte wereld was hij niet in staat om te bewegen. Door zo’n terloopse opmerking voelt iemand zich menselijker dan hij doorgaans is.

Keizersnede-therapieën leren ons niet te schreeuwen of privé te huilen omdat we gekwetst worden. Ze helpen ons te aanvaarden wat we niet in anderen of, wat dat betreft, in onszelf kunnen veranderen. Zij leren ons door te zetten, ermee om te gaan en verder te gaan. Iemand die wil stoppen, kan zichzelf een paar dagen onderhouden, hij kan tijdelijk stoppen en dan stappen zetten om een nieuw project op te bouwen. Hij is niet de enige in een team

De Cesartherapie leert ons dat we, net als Caesar en Winston Churchill, in ons leven de keuze hebben om de oorlog in onszelf op te geven en te kiezen voor wat we willen, in wat we leuk vinden en in waar we goed in zijn. Het is een kracht die alleen kan worden uitgeoefend als wij haar toestaan te bestaan. Wij kunnen deze belofte doen:

Ik zal keuzes maken die me dichter brengen bij wat ik nodig heb en wil. Ik zal dit doen op een manier die mijzelf en de wereld om mij heen respecteert. Ik zal gefascineerd zijn met het ongemak en de emotionele ontreddering die zullen komen als ik mijn beslissingen neem. Machapses zijn niet pijnlijk voor mij en ik zal mijn vaardigheden en gevoelens gebruiken om voor mezelf te zorgen.

Het is waar dat Caesarea cystadi . Cycles een breed inzicht geven in medische benaderingen van rugpijn, lichaamsbeweging en andere therapieën die worden gebruikt in combinatie met technieken voor ziektebeheer. Caesarea therapieën leren zelfvertrouwen en vaardigheden om te functioneren in een gezond, vervullend leven. Ieder van ons heeft de mogelijkheid om te kiezen. Elke keer dat we ervoor kiezen om niets te doen, geven we een cruciale kans op, zoals een kans om gezonde keuzes te maken. Niemand anders maakt die keuzes voor jou. Dat ben jij.

Lees meer

Oefentherapie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.