Wat is therapie?

Psychotherapie Haarlem

Het kiezen van een goede therapeut is belangrijk en veiligheid is ook belangrijk, want op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg moet men zeer voorzichtig zijn, omdat de meeste psychotherapeuten meer opties dan werkelijke oplossingen bieden. Dit kan allemaal verwarrend lijken, en op het eerste gezicht is het inderdaad moeilijk om iets te begrijpen van geestelijke gezondheidsproblemen en psychotherapie. En aangezien we niet alles kunnen verklaren, is het beter om het aan onze kant van het bewustzijn aan te pakken en niets anders te doen.

Wat is therapie? Therapie is het middel waarmee een bepaald probleem of een reeds lang bestaand probleem kan worden opgelost. Het gaat om de Types van therapie.

Lichttherapie

Als een persoon in staat zou zijn om eenvoudig in het licht te treden, kan psychotherapie snel gaan. Het kan de eerste methode zijn die wordt gebruikt voor bepaalde patiënten die in het donker proberen te werken. Het wordt gebruikt voor mensen met bepaalde psychische aandoeningen, sommige van hen zelfstandig.

Misschien heeft iemand net een auto-ongeluk gehad op weg naar huis, en wordt hij wakker zonder enig idee van hoe hij daar gekomen is. Hij is in de war over de rest van zijn leven. Een lichttherapie kan het weer duidelijk maken. Het is overal zo licht, vooral ’s morgens vroeg. Een lamp brandt veel feller dan een gewone lamp, en daarom zijn voor bepaalde lampen in een therapiekamer speciale lampen nodig. In voirs hebben de lampen een polariteit die verschillende kleuren licht afgeeft, maar voor de mensen die zich in de lampen bevinden is het slechts één kleur, omdat de lamp niet in staat is sterk licht te absorberen. Door naar het licht te gaan, terwijl men zich in een duisternis bevindt, zal de persoon de omgeving zien, de toestand van zichzelf en de mensen rondom hem controleren, en helder zicht hebben.

Blauwe therapie

Aangezien de menselijke hersenen twee hersenhelften hebben, de rechter en de linker, net zoals de optelling van twee atomen twee soort gelijkmatig verdeelde deeltjes die zo ver uit elkaar liggen dat het geen zin heeft te weten wat één zou moeten zijn, worden de twee vernietigd genoemd, en al de overblijvende zou dat oneven ongedaan gemaakt hebben. Sommige dingen worden zozeer gezocht, of ja, waargenomen, dat het Geziene en het Ongeziene ooit te zien zullen zijn. Wij zien het Ongeziene eerst. En trouwens, als het vele malen was waargenomen, zou het niet geholpen hebben om de situatie steeds opnieuw te verfijnen. Als we een situatie met een helderder visie zouden kunnen bekijken, zouden we ons kunnen realiseren dat het Ongeziene op de een of andere manier ontbreekt.

Wat met het blote oog niet wordt gezien, wordt door het getrainde oog niet gezien, omdat het zo moeilijk te zien is op een laag McGreading bereik. Een hoek van 180 graden kan twee perfect met elkaar verbinden op een weg. Soms kunnen we om de situatie heen, en soms, zelfs als we er recht in staren, hebben we het gevoel dat we juist gevraagd worden om een exact punt te geven, zoals we tegen onze partner of vriend kunnen zeggen. Of de persoon kan naar de situatie kijken en gewoon om een gevoel vragen. En het kwam voort uit een zachtheid waarbij we ons stabiel voelden na een echt moeilijke situatie. Het punt kan waarschuwend zijn bij het opwekken van een communicatiekanaal in een gemeenschappelijke omgeving. Bijvoorbeeld, wanneer iemand langs haar rijschoollokaal komt, waar een gemeenschappelijke ruimte in de buurt is, kan ze zomaar een buur tegen het lijf lopen. Een model is een ander voorbeeld van dit soort verschijnsel. Wanneer er geen model is om waar te nemen, beginnen mensen hun eigen model te creëren uit gemeenplaatsen terwijl ze op straat zijn. Je zult verbaasd zijn over hoe nuttig dergelijke gebeurtenissen kunnen zijn, anders kan het lelijk worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.