zijn Coaching

Bezielend coachen

Door een stijl van transcendentale coaching te ontwikkelen die gebaseerd is op de principes van karma, kunt u bereiken wat anders niet mogelijk zou zijn.

De visie van een coach is het creëren van transcendente overvloed voor zijn cliënt, ongeacht wat zijn ogenschijnlijke uitgangspunt is: rijkdom, gezondheid, succes, relaties … in wezen voor elk gebied van het leven van zijn cliënt. Tegelijkertijd transformeert de coach zijn eigen leven: fysiek, emotioneel en spiritueel (zoals waargenomen door de cliënt). Te veel sportpioniers, zakelijke leiders en anderen kiezen ervoor om hun werk PHP! (Picture Powerlessly Grounded Programming) om de eenvoudige reden dat hun werk zinvol lijkt voor hun cliënten.

Ik heb dit altijd ervaren in mijn coaching werk: de één-op-één sessies of sessies in kleine groepen waarbij iedereen op elk moment het voordeel van de transcendente coaching van de coach kan krijgen, en het is vaak een direct resultaat van het werk dat eerder in de sessie werd verricht.

Wat doet transcendentale coaching?

Wel, om te beginnen hebben we allemaal een coach nodig: de laatste vraag over hun werk plaatst iedereen in verschillende rollen: een uiterlijke, een innerlijke, een container, een container van het zelf. Zelfs de kleine groep werkt samen met de coach als groep en helpt de cliënt, als groep, dingen te ontvangen, uit te delen, gedaan te krijgen en te verschuiven, te veranderen en – vooral – te groeien op de meest krachtige, praktische, heilzame en spiritueel bevrijdende manieren die mogelijk zijn. Dus, ben je klaar voor transcendente coaching? Ben je er zeker van dat het voor jou beschikbaar is? Is dit uw roeping om te gaan leven met de frequentie en het charisma van het Zelf? Je kunt vragen stellen aan jezelf, en je zult duidelijkheid vinden, je zult antwoorden vinden. Ga erheen, en je zult zien dat het Zelf helemaal van jou is.

Je begint met de bezielende coach te vragen, met een hart van mededogen. Vertel hem of haar dat je je wilt verbinden met wat je Zelf ziet als de waarheid van wie je bent. En het zal gemakkelijker zijn als je de coach ontmoet zonder dat dat gevoel van dienstbaarheid door je woorden komt. Je vraagt de coach om de last van dat onderzoek te dragen, niet om te domineren, om de filosofische beheersing van het Zelf te beheersen.

Je vraagt om de juiste coach. De juiste coach is niet de coach met de meeste geloofsbrieven of de meeste marketingvaardigheden.De juiste coach is de coach die de draden van de ziel, zijn/haar huidige ervaring, kan oppikken en de cliënt kan helpen de draad te vinden.De juiste coach is degene die dit nu weet, en die bereid is het te ontvangen. Wanneer je dit weet, vind je manieren om het te ontvangen, vind je het IT DAT JE VERTROUWT omdat het Zelf het weet. Wanneer je de aard van het Zelf kent, verlies je interesse in het strijden tegen de aangeboren beperkingen van een ander mens.

Als resultaat van uw vraag zult u een coach ontmoeten die de boodschap zo duidelijk kan overbrengen, zo diepgaand dat de focus van de relatie voorbij de omstandigheden van de begeleidingsrelatie gaat, en zich begeeft in de sferen van de waarheid van de cliënt, en gewoon door gehoord te worden door zijn vleugels, een ontmoeting van transcendentaal zijn creëert: met andere woorden, het Zelf gevoeld van buitengewone ontmoetingen, zoals die waarin transcendentale praktijken zijn opgenomen. komt voort uit vragen 1. over de aard van het Zelf, en 2. die van het Zelf en de coach. Beide zijn aan de gang en zijn van een heilige aard.

In deze eerste paar sessies geeft u de coach de Joodse toestemming om ethiek te laten regeren, en toestemming om afhankelijk te zijn van de wijsheid van het Zelf. De coach zal het Zelf testen als een facilitator en als zowel de leraar als de luisteraar. Het is je coach die zich presenteert als de spirituele autoriteit in je leven. Dit kwalificeert als transcendentaal gebaseerde coaching omdat in de vrije wil en vanwege de aard van het vermogen van de ziel om naar zich toe te trekken, trekt het naar zich toe leraren die weten, bevoegd zijn door, en hier nu zijn op de juiste plaats in hun gewone tijd.

De vraag gaat verder, zowel in het zelf als in de coach. Ze groeit steeds verder, hier, daar, overal: waar zou je zijn zonder God (als of de ander)? Waar zou je zijn als je altijd gelukkig was – gelukkig vandaag? Omdat we ons steeds meer bewust worden van de aard van het Zelf, dringen we diep door in zijn heilige dimensies: zijn ongerepte volmaaktheid en zijn buitengewone capaciteiten. We liggen in de stilte, wachtend tot het Zelf tot ons spreekt, hier en nu, in transcendente stilte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.