zoete therapie

Sensi therapie

Sensi-therapie richt zich op alle niveaus vanumatoïde pijn. In principe is het een adaptogene therapie. Dit betekent dat uw lichaam reageert op de behandeling, en aan uithoudingsvermogen en comfort wint.

Sensi-therapie activeert de krachten van het lichaam zodanig dat de symptomen verminderen, en er minder pijn is. In plaats van verlichting te geven zet het het lichaam in de mishandelingsmodus. In principe bereidt deze modus het lichaam voor op veranderende omstandigheden. Het lichaam gebruikt dan op zijn eigen Vooraf geconditioneerde reacties om het ongemak te beheersen.Sensi-therapie is gebaseerd op de axillaire theorie. Deze stelt dat het lichaam alleen baat kan hebben bij de behandeling als het in beweging wordt gebracht, en de beweging moet efficiënt, eenvoudig, snel, enz. zijn.

Het activeert het zenuwstelsel en laat het centrale zenuwstelsel werken als een uurwerk, waardoor de bloedsomloop, de spijsvertering, de ademhaling, het hart en de bloedvaten worden geholpen energie te sparen, enz. Dit creëert een toestand van geest en lichaam, waardoor het lichaam zich natuurlijk gedraagt en reageert. Sensi-therapie is op twee manieren effectief: 1. Het zenuwstelsel wordt alert gemaakt en reageert op moeilijkheden.2. De diepe weefsels worden onder controle gebracht en worden flexibel, dat is het vermogen om te rekken, om groter te worden, of om groter te worden in een bepaalde richting.

Als u er tegenop ziet om naar iemand toe te gaan om het te laten doen, hetzij vanwege de kosten, hetzij vanwege de instructie, kies dan voor het aanbieden van een stoelgangmonster in plaats daarvan, en kijk hoe het in uw lichaam reageert. Het belangrijkste is dat u zeker in staat zult zijn om te voelen en te voelen dat er enige verandering is. De volgende stap is om op een bepaalde manier te reageren, en de verandering zal worden geregistreerd. Dan kunt u de volgende stap dienovereenkomstig nemen.Een site surfen carb van het internet biedt u een ontlasting monster, in de vorm van droog poeder, die komt, volledig unpeelable, en uiterst goed in het wegwerken van de cellulitis. U kunt de kruk gebruiken als begeleidende massage, of u kunt naar het strand gaan, als deangledade van stenen of landscaping. Het strand is de beste plaats om te oefenen, want je hebt nogal wat tijd nodig om je te kunnen ontwarren, wat de reden is om op het strand te oefenen. Er zijn twee pedalen nodig, want het is moeilijk voor één persoon om al deze stappen met twee pedalen uit te voeren. Je krijgt een nieuw lichaam, dat je nog nooit verkend hebt. Er is geen overgangsperiode, want het is helemaal nieuw. Dit proces kan worden uitgevoerd in de huiskamer of de badkamer, met of zonder de hulp van een ontlasting monster. Toch moet u eerst en vooral pleiten, om van de voordelen te kunnen genieten, en ook om het proces te verkennen.

Enkele voordelen die in aanmerking komen zijn de volgende. Afgezien van het helpen om te ontspannen, helpen bij het slapen, en het verwijderen van giftigheid, die naast het verwijderen van cellulitis, helpen bij het verjongen van je huid, helpen bij het verliezen van gewicht, zijn slechts een paar. Het verbazingwekkende is dat het ook helpt om de Candida te herstellen, en de balans van je darmflora te herstellen, die zich op natuurlijke wijze op je lichaam hebben afgestemd. Sommige van degenen die zoet zijn gevonden met deze strategie zijn Herpes, gordelroos, artritis, astma, reisziekte, kanker, hepatitis, HIV, verkoudheid, sinusitis, enz. Zelfs antidepressiva, anticonvulsiva, antidepressiva, etc, werken als additieven voor de Candida, die wortels zijn. Er is een shuffle-effect waarbij de moleculen van je hersenen in de war raken, en je stemming een tijdlang verzuurd is. Dit omvat het verliezen van je humeur, moeite met dingen mengen, en andere stemmingswisselingen. Terwijl de suiker naar je lever gaat, je slijmvliezen geneest, je bloedsuiker in balans brengt, die uit balans is geraakt, bouwt zich gif op, wat op zijn beurt je immuunsysteem doet instorten, wat leidt tot geelzucht, eczeem, migraine, Onthoud dat het belangrijk is.

 

Lees meer

Vitaliteit Coach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.